Новини
Суспільство

У хмельницькому парку встановили новий безкоштовний туалет

Нову сучасну вбиральню встановили на території Молодіжного парку в Хмельницькому. Це — подарунок місту від власників бізнес-центру, що поруч. Про це йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

У туалеті — дві кабінки, облицьованих плиткою. В кожній — тепла підлога, рукомийник і навіть дзеркало. Вбиральня простора, аби всередину можна було заїхати на інвалідному візку.

Платити за користування не доведеться — він буде безкоштовним для відвідувачів Молодіжного парку та пляжу. Запрацює вбиральня уже ближче до відкриття купального сезону.

“Туалет повністю обладнаний всім: рукомийником, є постійно проточна вода й каналізація. Підряднику довелось встановлювати для цього насосну станцію”, – говорить начальник управління ЖКГ Василь Новачок.

За його словами, роботу туалету планують обмежити до 21-22 години вечора. Обслуговувати нову вбиральню і стежити за її санітарним станом буде працівник КП “Парки і сквери м.Хмельницького”. Старий туалет, розташований за кілька метрів, почистили, але ремонтувати його не будуть, бо немає потреби.

Цього року нову сучасну вбиральню за бюджетні кошти планують встановити і в дендропарку.

Детальніше у сюжеті:

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS