Новини
Суспільство

Городоччани перед Великоднем поїхали на передову

Голова Городоцької міської ОТГ Василь Підлісний разом з однодумцями з Тернопільської області напередодні одного з найбільших християнських свят Великодня вирушили у місто Мар’їнка Донецької області. Аби потішити українських військових на передовій, передати великодні гостинці та підтримати патріотичний дух. Дорогою заїхали у села Попасне, Бахмут та Зайцеве, що на Луганщині.

«Українські військові, ті хто боронить щосекунди нашу рідну України, заслуговують найкращого. Саме завдяки їхній відвазі Хмельниччина, як і інші території України, залишаються мирними. Тому було прийнято рішення організувати добровільний збір продуктів харчування для того, аби трохи підняти настрій нашим захисникам, для того, щоб вони відчували, що ми цінуємо їх, підтримуємо і чекаємо з миром», – розповів Василь Підлісний.

Ініціативу підтримали чи не миттєво: дитячі садки та школи Городоцької ОТГ, підприємці, мешканці громади зібрали все необхідне. Компанія «Агрохолдинг 2012»  передала м’ясо, яке приготували для хлопців. Місцеві перевізники безоплатно надали транспорт, інші підприємці – пальне. Традиційно придбали і паски, аби Великодні традиції були збережені.

«Неможливо передати емоції і хлопців, і нашої делегації. Вони тішаться такій підтримці, спілкуються, передають слова вдячності кожному, хто долучився до організації. Ми ж в свою чергу дякуємо від всієї України за їхній героїзм. Звісно, бажання в хлопців і в нас єдине: щоб швидше настав мир. Тож сподіваємося, що молитви з цим проханням напередодні Великодня будуть почуті Господом», – ділиться Василь Підлісний.

Варто відзначити, що це не перший візит Василя Васильовича на передову. Запевняє, що докладатиме максимум зусиль, аби бійці відчували підтримку мешканців Городоцької ОТГ.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS