Новини
Інфраструктура

Поблизу Хмельницького триває ремонт дороги

Підрядне підприємство ТзОВ «СТЛ+М» продовжує роботи із реконструкції автомобільної дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка на ділянці  – Західний під’їзд до м. Хмельницького.

На під’їзді до міста укладають середній шар асфальтобетонного покриття. Поверх нижнього шару, влаштованого тогоріч, для запобігання утворення поздовжніх тріщин, стелиться геотекстильна решітка.

“Цього року підрядник на 252 км має завершити будівництво транспортної розв’язки типу «Кільце», влаштувати середній та верхній шари асфальтобетонного покриття”, – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Петро Гнидюк.

В результаті проведення реконструкції на ділянці протяжністю майже 1 км проїзна частина стане вдвічі ширшою і становитиме 15 м.  Розділювальна смуга шириною 3 м влаштовуватиметься в асфальтобетонному покритті, на ній буде встановлено освітлення та бар’єрне огородження.

Програмою «Покращення стану автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів-Тернопіль-Умань, Біла Церква-Одеса-Миколаїв-Херсон» (розпорядження КМУ від 06.02.2019 р. № 104-р) на реконструкцію Західного під’їзду до м. Хмельницького у 2019 році передбачено 65 млн. гривень.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS