Новини
Інфраструктура

Одну з вулиць Хмельницького ремонтують вперше за півсотні років

На вулиці Бузькій комунальники демонтують старе дорожнє покриття. Капітальний ремонт дороги тут розпочали 4 квітня. Вже встановили нові бордюри та готуються вкладати асфальт.

«Найближчим часом  роботи будуть завершені, адже залишиться лише завезти щебінь, розрівняти та покласти асфальтобетон. До середини місяця ми завершимо роботи по капітальному ремонту цієї вулиці», – обіцяє виконроб КП БРЕДСтаніслав Скавронський.

Хмельничанин Валерій Бурма живе на цій вулиці все життя. За 66 років, каже, її ремонтували один раз. Причому, асфальт купували мешканці Бузької, все робили самі.

У центральній частині міста ця вулиця з’явилася наприкінці ХІХ століття. Довжиною майже 180 метрів, вона тривалий час була єдиною поблизу річки Південний Буг. Нині на вулиці Бузькій, що веде до продуктового ринку, кілька десятків приватних будинків. Два роки тому, коли люди звернулися до міської ради, дороги уже практично не було.

На капітальний ремонт вулиці з міського бюджету виділили 1 мільйон 300 тисяч гривень. Завершити роботи працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг планують за два тижні.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS