Новини
Новини ОТГ

У Славуті збирають ідеї для Громадського бюджету

До закінчення терміну подачі проектів на 2020 рік залишилось 28 днів. Проте, як зазначає прес-служба міськвиконкому, до уповноваженого відділу за роз’ясненнями звернулося лише троє славутчан.

Попри те, що у соцмережах мешканці райцентру постійно нарікають на те, що у місті мало що робиться для благоустрою та розвитку, бажаючих використати 700 тисяч бюджетних гривень, вочевидь, не залишилося. Або ж, за звичкою, всі відкладають свої ідеї на останній день.

Нагадуємо, що отримати консультації щодо процедури подання проектів Громадського бюджету та подати сам проект  можна як у виконавчому комітеті Славутської міської ради,  так і у адміністраторів ЦНАП.  Або використати більш зручний та сучасніший спосіб – у режимі он-лайн через платформу «Громадський бюджет Славутської міської ОТГ», яка розміщена на сайті міста (https://slavuta-mvk.gov.ua).

Громадський бюджет – це частина коштів, спрямованих на реалізацію ідей громадян щодо будівництва дитячих та спортивних майданчиків, реконструкції скверів та парків, зон відпочинку, місць загального користування тощо.

Тож славутчанам та жителям сіл Варварівка та Голики нагадують, що всі креативні ідеї можуть бути втілені у життя Славутської міської ОТГ. Подавайте свої заявки та згуртовуйте навколо себе команду, яка підтримує вас та голосуватиме за ваш проект!

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS