Новини
Суспільство

Хмельницькі школярі посадили дерева на «Острові кохання»

Це – другий етап всеукраїнського проекту «Відкривай Україну». Учасники акції готувалися до нього заздалегідь: спочатку проходили онлайн-навчання, далі тренувалися робити проекти у власній школі.

Одне із завдань проекту – співпраця із владою. Команда ліцею №17 завітала до хмельницького міського голови Олександра Симчишина, щоб домовитися про його реалізацію. Заступник з виховної роботи директора хмельницького ліцею №17 Алла Шпилюк у проекті – керівник «Команди, що рятує світ». Жінка каже, відібрали по двоє учнів з кожного класу, починаючи з 7 і закінчуючи 11. Усього школярів 10.

За словами регіонального менеджера всеукраїнського проекту «Відкривай Україну» Владислава Гребенюка цього разу з Хмельницького обрали три навчальні заклади.

«Проект «Відкривай Україну» дає можливість фахово навчити школярів, як реалізовувати проекти на практиці. Тобто спочатку вони проходять онлайн-навчання, після цього вони тренуються робити проекти у власній школі, а потім – загальноміський проект. Мета «Відкривай Україну» по всій країні, щоб чим більше класних молодіжних проектів було реалізовано», – каже Владислав.

Після півфіналу команди поїдуть змагатися до Києва.

Детальніше – у сюжеті Поділля-центр

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS