Новини
Дозвілля

Кращі тренери Хмельницького влаштовують масові безкоштовні тренування

У Хмельницькому стартував масштабний проект «Fitness city». Про це повідомляють у прес-службі міськради.

Перше тренування на стадіоні «Поділля» відбулося в суботу і мало неабиякий попит серед хмельничан. Відкрили проект функціональним тренуванням від Сніжани Кріль (СпортЛенд), яке допомагає зміцнити м’язи стабілізатори, які дозволяють легко утримувати тіло у будь-яких положеннях, формують почуття рівноваги, гнучкості, отже дають можливість впевнено рухатись і володіти своїм тілом, допомагають скоригувати поставу, підтримати опорно-руховий апарат в гарному стані.

Проект «Fitness city» триватиме до 31 серпня і усі охочі мають можливість щосуботи о 10.00 долучатися до спортивних занять від кращих тренерів Хмельницького.

Наступним буде функціональне інтенсивне тренування з опором за системою Sasa Salvatore Noserino від Наталія Снігур (Студія Emotion&Fit). Система F.I.R.E. поєднує в рамках одного заняття функціональне та силове тренування, що сприяє пропрацюванню всіх м’язових груп, розвитку гнучкості, координації, швидкості реакції. Створює оптимальне навантаження, підвищення кількості витрачених калорій при рівномірному навантаженні на організм.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до загальноміських занять спортом 11 травня о 10.00 на стадіон «Поділля».

В рамках проекту будуть проведені тренування з шейпінгу, пілатесу, кросфіту, пілоксингу, зумби, різноманітні функціональні тренування. Крім того хмельничани мають змогу проголосувати та обрати найкращого тренеру проекту на сторінці заходу.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS