Новини
ДТП

Міський голова у Старокостянтинові потрапив у ДТП: усі подробиці

Міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук потрапив у ДТП. Про це повідомляє видання Старокостянтинів небайдужий.

За інформацією очевидців, аварія сталась учора, 6 травня,  близько 16:00 години біля магазину “Орбіта”, що по вулиці Грушевського. Зазначається, що керував автомобілем Микола Мельничук.

“Зіткнулися два автомобілі: “Daewoo”, водій якого не захотів представитись та “Toyota”, за кермом якого перебував Микола Мельничук”, – йдеться у повідомленні.

Свідок, який побажав залишитись невідомим, розповів, що бачив:

“Я бачив, як автомобіль “Daewoo” рухався по вулиці Грушевського, а потім почув звук голосного удару. Після зіткнення з автомобіля “Toyota” через передні двері пасажира вийшов Василь Пецух, а за ним через ті ж двері – Микола Мельничук. На місці події був таксист на червоному “Daewoo”, який робив зйомку, йому вигуками намагався завадити міський голова”, – цитує сайт свідка.

Міський голова Микола Степанович нервував та багато розмовляв по телефону, згодом на місці події з’явилися: Мельник Сергій Васильович, начальник Старокостянтинівського РВ УМВС у 2000-2005 рр., та в минулому т.в.о. заступника начальника УМВС України в Хмельницькій області; Степанишин Олександр Дмитрович, секретар Старокостянтинівської міської ради; Хачатрян Армен Гензелович, керівник приватного підприємства “Строй-сервіс-999”.

Учасник ДТП, водій автомобіля “Daewoo” відмовився надати коментарі. Для поліції водії пояснювали, що автомобіль “Daewoo” рухався прямо (можливо, обганяв), а автомобіль “Toyota” робив поворот ліворуч (розворот), в цей момент сталося зіткнення. На яких смугах дорожнього руху в цей час були автомобілі, з’ясувати не вдалося.

А ось як прокоментував ДТП міський голова: “Що ти тут з коментарями ходиш? Зараз ДАІ дасть коментар! Тобі нема чим займатися?!”

Деталі аварії і винуватця встановлює поліція.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS