Новини
Події

СБУ провела масштабні навчання на одному із військових об’єктів Хмельниччини

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у  Хмельницькій області провела планове командно-штабне навчання в одній з військових частин регіону, де зберігаються засоби ураження.

“Метою тренувань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії для попередження умовних диверсій і терористичних актів на об’єкті підвищеної небезпеки. Також учасники заходу визначали ефективності застосування комплексів радіоелектронної боротьби (РЕБ) для перешкоджання роботи технічних засобів наземної та повітряної розвідки противника”, – повідомила прес група УСБУ у Хмельницькій області.

Під час навчання перевірили систему заходів своєчасної протидії можливій терористичній загрозі та відпрацювали алгоритм дій з виявлення та знешкодження безпілотних літальних апаратів.

За підсумками тренувань організатори заходу проаналізували ефективність сил і засобів з протидії проявам тероризму та визначили додаткові напрямки професійної підготовки підрозділів щодо виконання завдань за призначенням.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS