Новини
Політика

Депутатки Шепетівської міськради побували у парламенті

Цьогорічний День вишиванки для представниць міжфракційної групи «Рівні можливості» Шепетівської міської ради став особливим. 16 травня депутатки Алла Бунечко, Наталія Собчук, Інна Сікора, Наталія Яковлева, Тамара Герасимчук та заступниця міського голови з гуманітарних питань Наталія Стасюк відвідали Верховну Раду України.

«Побувати в українському парламенті вдалося завдяки народному депутату України Роману Мацолі. Він організував для нас можливість на власні очі побачити роботу народних обранців під час пленарного засідання, провів екскурсію приміщенням Верховної Ради, запросив на обід у депутатську їдальню… Дуже цікавою була зустріч з представницями ГО «Всеукраїнське об’єднання жінок-депутатів» та їхньою очільницею Оксаною Білозір. Ми обговорили питання важливості підтримки державою українських сімей», – розповідає Алла Бунечко, депутатка Шепетівської міської ради, голова міжфракційної групи «Рівні можливості».

«Ефективна робота народного депутата дуже залежить від прямої комунікації з мешканцями та вивчення їхніх проблем на місцях. Найбільш успішні та ефективні ті законодавчі ініціативи, які безпосередньо допомагають громадам вирішувати їхні актуальні питання. Коли є співпраця з депутатами місцевих рад, коли враховуються їхні пропозиції та думки, тоді є хороший результат. Я як народний депутат завжди підтримую подібні діалоги та готовий використовувати усі можливості, аби сприяти розвитку територій та України загалом», – говорить народний депутат України Роман Мацола.

За словами пані Алли, поїздка до Києва виявилася дуже цікавою та результативною. Роман Мацола погодився посприяти впровадженню ініціативи депутатки на загальнодержавному рівні. Окрім того, в межах спільно проведеного дня, у представниць міжфракційної групи «Рівні можливості» народилася ідея власного проекту, який найближчим часом депутатки планують втілити у життя.

Ніна Ремінна


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS