Новини
Дозвілля

Спецпроект «Польова кухня» приїде на Хмельниччину

До Славути 22 травня планує завітати відомий журналіст та телеведучий Костянтин Грубич із спецпроектом «Польова кухня». Про це повідомляє прес-служба Славутського МВК.

“Для тих, хто вперше чує про цей спецпроект, повідомляємо, що телеведучий разом зі своєю польовою кухнею подорожує Україною, щоб за смачною стравою поговорити та допомогти жителям вирішити їхню проблему”, – йдеться у повідомленні.  

Польова кухня розгорнеться на центральній площі міста орієнтовно о 17.00 годині.

Як розповідається на сайті 1+1, журналіст, осідлавши 1500-кілограмову  польову кухню, їде якнайдалі від столиці, аби за смачною стравою поговорити і допомогти.  А глядачі побачать не тільки рецепт фірмової страви регіону, а й рецепт вирішення проблем.

“В нас, в першу чергу, не кулінарний проект. Для мене це можливість поспілкуватися з людьми, почути їхні чаяння і спробувати дати рецепт вирішення цих негараздів. Мені здається, що якщо спочатку нагодувати людей, вийде більш відверта розмова. І хоча кожен розповідає про свою маленьку проблему, вона є  близькою для багатьох українців в інших куточках країни”, – коментує Костянтин Грубич.

Таким чином, у кожному виїзді “Польової кухні”  глядачі отримають 2 рецепти: найсмачнішої місцевої страви і вирішення реальної  людської проблеми. Кожен може написати і запросити Костянтина Грубича та команду “ТСН. Тижня” до свого міста. “Ми точно Вас вислухаємо, щиро налаштовані допомогти, та й ще й нагодуємо кулінарним шедевром на свіжому повітрі”, – обіцяє команда проекту.  

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS