Новини
Інфраструктура

На Західному під’їзді до Хмельницького завершують укладати асфальт

На Західному під’їзді до Хмельницького завершують укладання середнього шару асфальтобетонного покриття, товщиною 6 см. Як повідомляє прес-служба САД області, на реконструкцію у 2019 році передбачено 65 млн гривень.

“Підрядне підприємство ТзОВ «СТЛ+М» веде роботи із реконструкції автомобільної дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка на ділянці  – Західний під’їзд до м. Хмельницького (км 0+000 – км 0+930)”, – повідомляють дорожники.

Після реконструкції на ділянці, протяжністю майже 1 км, проїзна частина стане вдвічі ширшою і становитиме 15 м.  Розділювальна смуга, шириною 3 м, влаштовуватиметься в асфальтобетонному покритті, на ній буде встановлено освітлення та бар’єрне огородження.

Наразі, на під’їзді до міста підрядник завершує укладання середнього шару асфальтобетонного покриття, товщиною 6 см, поверх нижнього шару, влаштованого тогоріч. Для запобігання утворення поздовжніх тріщин, перед укладанням, стелиться геотекстильна решітка.

Цьогоріч заплановано завершити будівництво транспортної розв’язки типу «Кільце» на 252 км та влаштувати верхній завершальний шар покриття із щебенево-мастикового асфальтобетону.

Станом на сьогодні, підрядник уже виконав робіт на суму 10,2 млн гривень.

 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS