Новини
Інфраструктура

Китайських підрядників вигнали з доріг Хмельниччини

Чотири кілометри з 40 запланованих – як результат, розірвання контракту.

Нагадаємо, китайська компанія наприкінці 2016 року виграла тендер на реконструкцію автошляху міжнародного значення «Стрий – Знам’янка» у Летичівському районі. До листопада 2019-го ремонт планували завершити, та за весь час організації вдалося виконати менше 10 відсотків від запланованого. До червня підрядник повинен виконувати ремонт, однак робота вже припинена, йдеться у сюжеті каналу «Перший Подільський».

Як робота, так і перемовини з представниками китайської компанії далися голові Хмельницької ОДА Вадиму Лозовому нелегко. Останній не стримував емоцій, і в результаті представників компанії-підрядника просто вигнали з переговорів. За словами підрядників, Укравтодор з 20 травня офіційно розірвав з ними контракт, тож ніяких обіцянок щодо продовження робіт принаймні до 2 червня, вони дати не можуть.

Але затягувати з вирішенням проблеми обласне керівництво не збирається. Компанію, яка візьметься за виконання незакінчених робіт на автошляху, шукатимуть серед місцевих. А сплачуватимуть за роботу ті, хто першочергово мав би її завершити.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS