Новини
Події

Шепетівські ракетники повернулися з району проведення ООС

В зенітно-ракетному полку Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ, що базується  на Хмельниччині, відбулись урочисті заходи з нагоди повернення особового складу з району виконання бойових завдань у складі Об’єднаних сил до постійного місця дислокації.

Вісім місяців шепетівські ракетники охороняли повітряний простір на Донеччині. На їх рахунку успішні бойові пуски та збиті ворожі безпілотні літальні апарати російського виробництва.

В міському будинку культури військовослужбовцям полку вручили нагороди та відзнаки Міністра оборони України, Начальника Генерального штабу Збройних Сил України та Командувача ООС. Командир полку підполковник Михайло Борисенко привітав військовослужбовців з отриманням чергових військових звань.

А напередодні, під час зустрічі одного з підрозділів полку на місці вивантаження техніки, військовослужбовець Олександр Димченко освідчився коханій дівчині. Він подарував Яні букет зі 101 троянди, каблучку та запропонував руку та серце на очах приємно здивованих шепетівчан, які зустрічали військових. Для дівчини це стало несподіванкою, в неї помітно тремтіли руки, і вона сказала: «Так!»

Сергій Жмурко, відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Хмельницький).

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS