Новини
Суспільство

Військові з Хмельниччини перемогли у конкурсі охоронців аеродромів

На базі Івано-Франківської бригади тактичної авіації завершився другий етап конкурсу на «Кращий підрозділ охорони аеродрому».

В конкурсі взяли участь військовослужбовці з Івано-Франківська, Луцька та Старокостянтинова.

Протягом трьох діб учасники змагань проходили перевірку на знання керівних документів, складали заліки з професійної підготовки, тактичної медицини, пройшли оцінювання з фізичної, інженерної та вогневої підготовки,  здійснили марш-кидок на 5 км.

За результатами конкурсу першість виборов підрозділ охорони бригади тактичної авіації імені Петра Франка на чолі з командиром роти капітаном Дмитром Ковальчуком. Другою стала команда з Луцька, третіми – господарі змагань івано-франківці.

– Військовослужбовці продемонстрували високий професійний рівень та прагнення удосконалювати свої навички. Боротьба була завзятою, і головне справедливою, перемогу здобули найкращі, – зазначив тимчасово виконуючого обов’язки першого заступника командира повітряного командування «Захід» полковник Іван Зінько.

Переможці відбору візьмуть участь у змаганнях на кращий підрозділ охорони Повітряних Сил Збройних Сил України, який відбудеться  з 11 по 13 червня в Чугуєві на Харківщині.

Сергій Жмурко, 

відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Хмельницький).

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS