Новини
Суспільство

Роман Мацола відвідав школи Шепетівки

Минулого тижня народний депутат України Роман Мацола завітав до кожного з 10 навчальних закладів Шепетівки. Під час візитів народний обранець поспілкувався зі старшокласниками та педагогічними колективами.

«Дуже цікаво було зустрітися зі школярами, зрозуміти їхні настрої, бачення та плани. Молодь – рушій змін, тому ми повинні враховувати їхні думки і пропозиції. Був приємно вражений, коли школярі почали задавати далеко не дитячі питання. Але якщо молодь про таке запитує, значить за майбутнє покоління можна не хвилюватися», – говорить народний депутат України Роман Мацола.

Наскільки є ефективним розпуск Верховної Ради? Яке ставлення до зняття депутатської недоторканості? Хто краще може змінити країну: досвідченні чи молоді і нові політики? Такі питання ставили шепетівські учні. Роман Мацола відверто відповів і розказав про власний досвід роботи у парламенті. А найактивніших школярів запросив на екскурсію до Верховної Ради України. У найближчі тижні обіцяв організувати поїздку.

Поспілкуватися з депутатом змогли і вчителі шкіл. Разом з Роман Мацолою вони оглянули класи, обладнані новою комп’ютерною технікою. Нагадаємо, минулого року за сприяння нардепа школи Шепетівщини отримали додатково понад два мільйони гривень з державного бюджету. Кожний навчальний заклад, відповідно до особистих потреб, зміг закупити комп’ютери, ноутбуки, проектори, екрани, принтери чи мультимедійні дошки. А вже сьогодні повноцінно їх використовують у навчальному процесі.

Ніна Ремінна


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS