Новини
Суспільство

Попався! У Нетішині камери зафіксували вандала, який крав квіти з клумби

У Нетішині камери відеоспостереження зафіксували вандала, який крав квіти з клумби. Подія сталась у четвер, 30 травня, о 3.00 ночі, повідомляється на сторінці виконкому у Фейсбуці.

“Камера відеоспостереження одного з торгових павільйонів на зеленому ринку зафіксувала як невідомий краде квіти з клумби. Прикро, що деякі нетішинці не цінують чужої роботи та байдужі до благоустрою міста”, – йдеться у дописі.

Варто зауважити, що у Нетішині в різних мікрорайонах міста встановлені камери зовнішнього відеоспостереження. А усе, що відбувається у «полі зору» камер, бачать правоохоронці.

“Хочеться, щоб люди були законослухняними не через ймовірність бути покараними, а завдяки власному сумлінню та совісті. Вкотре звертаємося до нетішинців з проханням не знищувати красу, яка для них же створена. Давайте разом будемо берегти рідне місто, розвивати його, дбати про чистоту та порядок. Сподіваємося, що це відео стане для багатьох уроком та застереженням до подібних дій””, – додають у виконкомі.

Нагадаємо, нещодавно в Красилові камера відеоспостереження зафіксувала, як підприємниця краде квіти з клумби.

У Нетішині крадуть квіти.30.05.2019

ЗА СВОЇ ВЧИНКИ ТРЕБА НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!У четвер, 30 травня, о 3.00 ночі, камера відеоспостереження одного з торгових павільйонів на зеленому ринку зафіксувала як невідомий краде квіти з клумби. Прикро, що деякі нетішинці не цінують чужої роботи та байдужі до благоустрою міста. Варто зауважити, що у Нетішині в різних мікрорайонах міста встановлені камери зовнішнього відеоспостереження. А усе, що відбувається у «полі зору» камер, бачать правоохоронці. Проте хочеться, щоб люди були законослухняними не через ймовірність бути покараними, а завдяки власному сумлінню та совісті. Вкотре звертаємося до нетішинців з проханням не знищувати красу, яка для них же створена. Давайте разом будемо берегти рідне місто, розвивати його, дбати про чистоту та порядок. Сподіваємося, що це відео стане для багатьох уроком та застереженням до подібних дій.Відділ з організаційних питань апаратувиконавчого комітету Нетішинської міської ради

Опубліковано Виконавчий комітет Нетішинської міської ради Понеділок, 3 червня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS