Новини
Суспільство

У Нетішині невідомі труять собак: кількість жертв зростає

На вулицях Нетішина невідомі розкидують отруйну речовину, розмішану з їжею. Уже є кілька домашніх собак, яких урятувати не вдалось. Про це повідомляється у групі “Безпритульні тварини м.Нетішин. Волонтерська спільнота” у Фейсбуці.

“У районі моста через канал зі сторони ”Старого Томаса” розкидано отруту! Отрута розмішана з їжею. Будьте уважні. Одна домашня собака вже загинула!!! Не встигли врятувати – дівчинки не стало. Хто гуляв в тому районі зі своїми улюбленцями – зверніть увагу! Крім того, будьте обережні і не йдіть туди зі своїми хвостиками. Про інші випадки отруєнь поки що невідомо, але, можливо, це не єдине місце, де порозкидали отруту”, – написала волонтерка Таня Стасюк вчора, 3 червня вранці. А вже ввечері з’явилися нові жертви.

Стало відомо ще про одну жертву отруєння на вулиці – це знову домашня маленька собачка і знову район вул.Михайлова.

“Бережіть домашніх, а також не забудьте про вуличних- про них потурбуватись нікому!” – написала Таня Стасюк.

Також волонтери звертаються до всіх небайдужих. Якщо Ви побачили собаку з ознаками отруєння – конвульсії, дезорієнтація у просторі, блювота – потрібно одразу колоти вітамін В-6, (передозування не бійтеся) і тут же доставляти собачку у ветклініку. Або хоча б зателефонуйте волонтерам та повідомте про місцезнаходження тварини. Тел. 0673378811, 0673840197.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS