Новини
ДТП

Четверо людей травмувалося у ДТП у Хмельницькому

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини двох ДТП, в яких травмувалися четверо осіб. Як повідомляє прес-служба Нацполіції області, на вулиці Тернопільській «Део Ланос» скоїв наїзд на пішохода, а на Кам’янецькій зіткнулися «Форд Ф’южн» та «Фольксваген Гольф».

“4 червня близько 08.50 години по вулиці Тернопільській неподалік будинку № 40 38-річна жителька Хмельницького району, керуючи автомобілем «Део Ланос», скоїла наїзд на 75-річного пенсіонера, який перетинав проїжджу частину дороги в невстановленому для цього місці. У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому шийки стегна і був госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні”, – розповіли у поліції.

А о 16.00 годині по вулиці Кам’янецькій 53-річний житель Віньковецького району на «Форд Ф’южн» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Гольф» під керуванням 26-річного жителя Хмельницького району.

У результаті ДТП водій автомобіля «Форд Ф’южн» отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини та перелому поперекового хребця і був госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницкої обласної клінічної лікарні. 51-річна та 37-річна пасажирки автомобіля отримали незначні травми і після надання необхідної медичної допомоги біли відпущені додому.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS