Новини
Інфраструктура

“Аеропорт Хмельницький” почав прийом майна від ДП “УкрАероРух”

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації затверджено склад комісії з питання безоплатної передачі державного майна зі сфери управління Міністерства інфраструктури України з балансу Львівського регіонального структурного підрозділу Державного підприємства обслуговування повітряного руху України до сфери управління Хмельницької обласної державної адміністрації.

Сьогодні члени комісії прибули на КП «Аеропорт Хмельницький», аби оглянути майно, що передається. Об’єкти передачі складаються з нерухомого та окремого індивідуально-визначеного майна у кількості 39 одиниць, що розташоване у Хмельницькій області. Зазначене майно утримувалося і використовувалося Львівським РСП “УкрАероРух” для обслуговування повітряного руху, зв’язку та забезпечення електроживлення, виробничих потреб підрозділу на аеродромі “Хмельницький”, а також електропостачання та зв’язку об’єктів інфраструктури аеропорту та інших споживачів.

Так, комісія оглянула наявність та стан майна, що пропонується до передачі. Далі планується провести більш детальне обстеження та зробити висновки про його технічний стан.

В перспективі, завершення процесу передачі майна ДП “УкрАероРух” до КП “Аеропорт Хмельницький”, дасть можливість відновити електропостачання аеропорту.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS