Новини
Події

Діти з Хмельниччини увійшли в п’ятірку кращих на всеукраїнських змаганнях юних кінологів

12-річна Дарина Мартинчук та 15-річна Олена Ігнатова з Шепетівки разом зі своїми собаками увійшли в п’ятірку кращих команд у категорії «Захисна служба». 

Уже вчетверте на Сумщині під патронатом Національної поліції України пройшов відкритий Чемпіонат з багатоборства зі службовими собаками «Юний кінолог». Протягом двох днів 67 кінологічних пар з 23 областей України демонстрували навички своїх улюбленців у подоланні смуги перешкод, курсу слухняності та захисній службі.

Хмельниччину на змаганнях представляли двоє дівчаток: 12-річна Дарина Мартинчук разом із тер’єром Ксюшею та 15-річна Олена Ігнатова з лайкою Асею. Дівчатка та їхні чотирилапі подруги живуть і тренуються у Шепетівці. Займається з ними тренер Ольга Біляєва. Активну допомогу та підтримку любительницям собак надають кінологи Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області.

Приємно, що серед 67 команд дівчата показали високу майстерність і посіли 5-те командне місце у категорії «Захисна служба». Керівництво ГУНП в Хмельницькій області щиро вітає юних кінологів з успішним виступом на чемпіонаті та бажає ще більших досягнень у майбутньому.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS