Новини
Інфраструктура

У Красилові вирішували, які дороги ремонтувати

Проведення ремонту доріг комунального значення – пріоритетний напрям роботи, передбачений Планом соціально-економічного розвитку Красилівської громади на 2019 рік. На ці цілі в бюджеті передбачено 10 млн. грн.

Вже традиційно, другий рік поспіль, кошти інфраструктурної субвенції, виділені в сумі 2,6 млн. грн., спрямовуються на будівництво сільських доріг. З метою освоєння вказаних коштів, 7 червня на позачерговій сесії Красилівської міської ради ухвалено провести капітальний ремонт ділянок доріг сіл Чернелівка, Затавки та Дружне. До вказаних робіт також планується, як і в минулому році, залучити кошти громади (815,9 тис. грн.) та кошти аграріїв-орендарів сільськогосподарських земель із розрахунку 300 гривень за 1 га орендованої землі (783,4 тис. грн.). 

Також рішенням ради виділено співфінансування з бюджету громади в сумі 1,1 млн. грн. на проведення капітального ремонту ділянок доріг сіл Волиця, Кульчинки та Дружне, що буде фінансуватись за рахунок субвенції з державного бюджету на проведення ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення в сумі 2,9 млн. грн.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS