Новини
Кримінал

Хмільницький депутат побив жителя Вінниччини через галас? (Оновлено)

Депутат Хмільницької міської ради побив ногами місцевого жителя у Хмільнику, що на Вінниччині. Про це повідомила начальниця відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Вінницькій області  Анна Олійник. За її словами, обставини інциденту потерпілий описав у заяві.

«Особа, яка виявилася депутатом, погрожувала зброєю, примусила лягти на землю та завдала ударів ногою по тулубу. Наразі за цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею частиною 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – а саме хуліганство з використанням зброї. Слідчі дії тривають», – повідомила Анна Олійник.

Потерпілий вказав і причину конфлікту: депутату, який на той момент перебував у своєму будинку, не сподобався шум на вулиці. Від чоловіка він вимагав припинення галасу у нічний час.

Санкція статті 296 (ч.4) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.    

Оновлено: у попередній версії матеріалу йшлося про депутата Хмельницької міської ради, втім, з’ясувалося, що це був депутат Хмільницької міської ради. На жаль, ми помилились і просимо вибачення за помилку у читачів. Обіцяємо надалі ретельніше перевіряти інформацію.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS