Новини
ДТП

На Хмельниччині “ВАЗ” врізався у стовп: є загиблий

У ДТП на Хмельниччині загинув 23-річний пасажир автомобіля “ВАЗ”. Аварія сталась 8 червня близько півночі в селі Поліське Ізяславського району. Про це повідомили у поліції області.

“31-річний мешканець сусіднього села,  керуючи легковим автомобілем марки «ВАЗ  21093», не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з бетонною електроопорою”, – розповіли у поліції.

Внаслідок аварії 23-річний односелець водія, який був пасажиром його автомобіля, отримав тілесні ушкодження, несумісні із життям, і помер на місці події. Самого кермувальника доставили до лікарні, оскільки він перебував у шоковому стані.  У чоловіка взяли кров для визначення вмісту алкоголю, оскільки візуально він мав ознаки стану алкогольного сп‘яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження  за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України – «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».  Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS