Новини
Афіша

Хмельничан запрошують на ретро-вечірки

Ретро-дискотеки «Для тих, кому за…» у сквері імені Т. Шевченка в Хмельницькому відбуваються другий рік поспіль. Щонеділі на захід приходять не лише літні містяни, а й відвідувачі з дітьми. Доєднуються й ті, хто просто любить танцювати.  Цьогоріч спеціально для ретро-вечірок міська рада придбала апаратуру. Раніше ж її доводилося орендувати у будинку культури.

Мелодії для вечірок обирають з репертуару українських виконавців. Більшість відвідувачів заходу – жінки. Майже всі у святкових сукнях, деякі – у взутті на підборах. Серед них і хмельничанка Неля Кот. Жінка мешкає у мікрорайоні Ракове, але вже другий рік поспіль приїжджає на ретро-дискотеки щонеділі.

«Просто скучно вдома. Особливо тим, хто самотній. Тут можна з кимось познайомитися, порухатися. Дуже приємно, коли ровесники запрошують танцювати. Зараз бачу тут багато своїх знайомих. Першими прийшли жінки. Але чоловіки теж потім будуть».

Один з чоловіків на ретро-дискотеці – 72-річний Володимир. Чоловік лише спостерігає за рухами інших. Бо, каже, більше полюбляє повільні танці у парі. Торік приходив на ретро-вечірки  щонеділі. Не збирається пропускати дискотеки і тепер.

«Під час повільних мелодій можна поспілкуватися з жінкою, – ділиться Володимир. – Взагалі я тут, щоб познайомитися. Але поки не вдалося зав’язати серйозних стосунків».

Торік на ретро-вечірці кращим танцюристам давали призи. За словами організатора дискотеки, керівника мистецького центру «Ветеран» Михайла Люшні, подарунки вручатимуть і цьогоріч. Захід відбуватиметься протягом всього літа щонеділі біля пам’ятника Т. Шевченку з 17 до 18 години.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS