Новини
Кримінал

На Хмельниччині поліція “прикрила” підпільний цех з випалювання деревного вугілля

На Хмельниччині правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з випалювання деревного вугілля. Про це йдеться на сайті Нацполіції області.

“Оперативниками управління захисту економіки в Хмельницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно зі слідчими територіального підрозділу поліції Хмельницької області за участі представників Державної екологічної інспекції в Хмельницькій області, в рамках кримінального провадження, внесеного за частиною 1 статті 241 (Забруднення атмосферного повітря) Кримінального кодексу України, проведено огляди, за результатами яких викрито діяльність цеху із випалювання деревного вугілля, який діяв без належних дозвільних документів”, – йдеться у повідомленні.

На території цеху здійснювалось випалювання, складування та фасування деревного вугілля. При цьому всі шкідливі речовини викидались прямо в повітря та ґрунти.

Правоохоронці вилучили деревину, готову продукцію та бочки для випалювання деревного вугілля. Загальна вартість вилученого складає близько 1 мільйона гривень. Наразі тривають слідчі дії.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS