Новини
Суспільство

Славутська міська рада запустила портал із відкритими даними

На офіційному сайті міста Славути стартував портал «Відкриті дані». Це платформа, яка містить інформацію від різних структурних підрозділів Славутської міської ради та інших установ, що працюють в місті, у форматі відкритих даних.

Як повідомили у прес-службі міськради, дані публікуються на порталі як прикріплені файли, які можна попередньо переглянути, завантажити.

Для громадян портал забезпечить отримання актуальної інформації про місто, для влади – це зручний ресурс для оприлюднення даних, який сприяє прийняттю ефективних рішень та покращенню комунікації.

На порталі створено кабінети для 27 організацій-розпорядників даних та опубліковано понад 113 наборів відкритих даних у різних форматах, кількість яких буде щодалі зростати, а самі набори оновлюватимуться.

“У той же час, повідомляємо – команда проекту порталу Відкритих даних Славутської міської ради відкрита до співпраці та пропозицій громадян щодо того, які набори даних повинні бути на порталі. Свої зауваження та пропозиції Ви можете направляти на адресу – opendata@slavuta-mvk.gov.ua або залишати на веб-сервісі «Електронні консультації»”, – додали у міськраді.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS