Новини
Інфраструктура

У різних мікрорайонах Хмельницького облаштовують тротуари та пішохідні доріжки

У Хмельницькому триває капітальний та поточний ремонт доріг, також облаштовують тротуари та пішохідні доріжки у різних мікрорайонах міста. Всі нові тротуари споруджено зручними для мам з візочками, велосипедистів, людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, зауважують у міськраді.

“Використовують тротуарну плитку, яка має хорошу міцність та приємний зовнішній вигляд. До того ж вона є зручною у використанні, адже будь-який пошкоджений елемент можна легко замінити, а за необхідності проведення ремонтних робіт, покриття можна тимчасово зняти та повернути на місце без зайвих зусиль”, – йдеться у повідомленні.

Упродовж травня-червня цього року нові тротуари та пішохідні доріжки, вимощені плиткою, з’явилися на вулицях Водопровідній (поблизу НВК №10), Хотовицького (поблизу НВК №6), Проскурівського підпілля (біля зупинки громадського транспорту «Вул. Паркова»), у провулку Рєпіна (поблизу зупинки «Дитяча лікарня»).

Наразі триває капітальний ремонт прибудинкової території будинку №12, що на Старокостянтинівському шосе. Тут також завершуються роботи із влаштування тротуару. Аби підрядники вклалися в строки та виконали роботу якісно, процес виконання ремонтних робіт контролюють КП «Технагляд» та замовник робіт – управління житлово-комунального господарства.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS