Новини
Кримінал

У підпільному цеху на Хмельниччині вилучили понад 4 тисячі літрів фальсифікованого алкоголю

Правоохоронці встановили, що мешканець одного із районних центрів Хмельниччини з метою незаконного виготовлення, зберігання та подальшого збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки та коньяку, під підпільний цех обладнав гаражне приміщення на території власного домоволодіння. Надалі, забезпечивши систематичне виготовлення фальсифікату, розфасованого у ПЕТ-пляшки різної ємності без марок акцизного податку, здійснював його збут жителям області.

Під час проведеного санкціонованого обшуку слідчими виявлено та вилучено понад 4 тисячі літрів незаконно виготовлених підакцизних товарів, у тому числі горілки, коньяку та спирту. Також під час обшуку вилучено обладнання для незаконного виготовлення та пакування алкогольних виробів (спиртометри, шланги, пусту тару, пляшки з оцтом, глюкозу та інше знаряддя).

Загальна вартість вилученого майна становить понад 1 мільйон гривень. Таким чином, завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити введення фальсифікованої продукції в господарський обіг, повідомляє прес-служба ДФС у Хмельницькій області.

За вказаним фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, за процесуального керівництва прокуратури області, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за частиною 3 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS