Новини
ДТП

Хмельницькі патрульні розшукують водіїв, які втекли з місця ДТП

Патрульні поліцейські Хмельницького просять допомогти встановити винуватців ДТП, які покинули місце події. Про це йдеться у дописі на офіційній сторінці правоохоронців у Фейсбуці.

Як повідомляється, одна з ДТП сталась 10 червня на вулиці Кармелюка 5/5. Невстановлений водій керуючи транспортним засобом “Mazda 6” сірого кольору, ймовірний номерний знак ВХ 3035СВ, допустив наїзд на автомобіль марки “Hyundai”, після чого місце пригоди залишив.

Також 5 червня на вулиці Старокостянтинівське шосе 8, невідомий водій керуючи невстановленим автомобілем допустив наїзд на припаркований автомобіль марки «Mercedes-Benz» і місце пригоди залишив.

А 2 травня на перехресті вулиць Пілотська – Холодноярців, сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій невстановлений водій керуючи автомобілем ВАЗ 2101 зеленого кольору, ймовірний номерний знак 11, здійснив наїзд на велосипедиста та місце події залишив.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу цих ДТП, зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити особу водіїв-винуватців дорожньо-транспортних пригод.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS