Новини
Дозвілля

До Дня молоді у Хмельницькому влаштують дводенний фестиваль

Впродовж двох днів – 29 та 30 червня – у хмельницькому Молодіжному парку буде музично та гамірно. Тут проходитиме «My Fest – 2019», присвячений Дню молоді. Організовує його Молодіжна громадська рада. Очікується, що біля трьох сцен зберуться понад п’ять тисяч хмельничан та гостей міста. «My Fest» влаштовують другий рік поспіль. Фестиваль популяризує екологію, однак це не єдина його ідея.

Організатори підготують для відвідувачів 13 тематичних майданчиків. Їх поділять на категорії – «Для нього», «Для неї», «Для сім’ї». Такий розподіл дозволить ефективно провести час кожному, хто прийде на фестиваль.

У перший день фесту виступатимуть музичні гурти, яких організатори запросили з різних куточків України. Також після 22.00 буде перегляд фільму під відкритим небом.

Другого дня на відвідувачів чекає знайомство з літературою та стенд-апом.

Новий напрям фестивалю – інклюзія. Щоб привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, усі охочі зможуть спробувати себе у їхній ролі та взяти участь в інтерактивах.

Невід’ємною складовою кожного фестивалю є волонтери. Наразі таких офіційно зареєструвалося понад 65. Перед заповненням анкети вони знайомилися з правилами фестивалю та своїми обов’язками. Хоча реєстрація вже закінчилася, однак потреба у волонтерах все ще є.

Після урочистого закриття фестивалю для усіх присутніх підготували ще один сюрприз – флешмоб з фарбами Холі, мокрі війни та фаєр-шоу.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS