Новини
Кримінал

Мешканця Хмельниччини підозрюють у незаконному заволодінні трьома транспортними засобами

Затриманий раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі, шахрайства і тільки у вересні минулого року вийшов із місць позбавлення волі.

Працівники поліції вирахували зловмисника і встановили, що впродовж тижня, з 11 по 18 червня, він скоїв крадіжку трьох транспортних засобів. Зокрема, в ніч з 10 на 11 червня з приватного господарства в селі Лісові Гринівці викрав автомобіль «Фольксваген Пассат», а протягом тижня — ще два мотоблоки у жителів села Стуфчинці.

Правоохоронці також встановили, що в автокрадія були спільники. Саме в гаражі в одного із них і вилучили викрадені мотоблоки. Після проведення експертизи усі викрадені транспортні засоби будуть повернуті власникам.

Наразі автокрадію вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. На період досудового розслідування суд взяв його під варту.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS