Новини
Суспільство

У Хмельницькому попрощались із депутатом і учасником Революції Гідності Сергієм Королюком

Хмельницький попрощався із депутатом міської ради Сергієм Королюком. У жовтні йому виповнилося б 58 років, йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

Помер Сергій Королюк минулої суботи, він не зумів побороти рак. Попрощатися з ним прийшли рідні, друзі. однопартійці та небайдужі містяни.

Колеги та друзі згадують Сергія Королюка як справжнього патріота та героя, який все все своє життя боровся за Україну.

“Він поклав своє життя за те, щоб краще жили мешканці Хмельницького і не тільки. Це світла людина, націоналіст. На жаль, смерть забирає найкращих”, – каже депутат облради Юрій Смаль.

Сергій Королюк працював у правоохоронних органах, потім вийшов на пенсію. Був учасником Революції Гідності.  У лютому 2014-го під час розстрілів на Майдані отримав травми. Лікувався в Чехії. Згодом займався волонтерською діяльністю і представляв інтереси хмельничан у міській раді.

“Здається, я знав цю людину все життя. Таких є дуже мало в світі. Це надзвичайно щира і порядна людина, яка жодного разу при нашому спілкуванні не турбувалася про себе. Надзвичайно любила своє місто і допомагала людям. Це велика втрата для всього міста і країни”, – додає міський голова Олександр Симчишин.

Поховали Сергія Королюка у рідному селі Велика Калинівка Хмельницького району.

Хмельницький попрощався із Сергієм Королюком

Хмельницький попрощався із депутатом міської ради, свободівцем Сергієм Королюком. У жовтні йому виповнилося б 58 років. Сергія Королюка колеги та друзі згадують як справжнього патріота та героя, який все все своє життя боровся за Україну. Він був учасником Революції Гідності. У лютому 2014-го під час розстрілів на Майдані отримав травми. Лікувався в Чехії. Згодом займався волонтерською діяльністю і представляв інтереси хмельничан у міській раді. Помер Сергій Королюк минулої суботи, він не зумів побороти рак. Поховали Сергія Королюка у рідному селі Велика Калинівка Хмельницького району.

Опубліковано МТРК "Місто" Понеділок, 24 червня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS