Новини
Події

У Хмельницькому загубився 5-річний хлопчик

У Хмельницькому працівники поліції упродовж години розшукали 5-річного хлопчика, який загубився, поки його мама купувала в аптеці ліки. Про це повідомляють у прес-службі патрульних.

Зазначається, що подія сталась вранці 25 червня. У 43-річної хмельничанки під час прогулянки по вулиці Інститутській зник син. Катаючись на самокаті, хлопчик розбив коліно і мати зайшла до аптеки, аби купити антибактеріальний препарат. Доки жінка була зайнята вибором та розрахунком на касі, дитина зникла.

“Правоохоронці задіяли усі можливі сили та засоби на пошуки малюка: оглядали двори, підвали, горища, опитували перехожих та працівників закладів довкола. За допомогою відео з камер спостереження вдалося з‘ясувати, у якому напрямку подався хлопчик. Виявилося, що він самотужки сів у тролейбус і проїхав декілька зупинок, після чого вийшов і заховався у велелюдному холі однієї із держустанов”, – розповіли у поліції.

Отриману інформацію передали патрульним, які знаходилися неподалік, і вони повернули малюка матері.

Поліція Хмельниччини закликає усіх громадян! Якщо ви бачите десь малолітню дитину без супроводу дорослих – не будьте байдужими, повідомляйте поліцію, адже саме ваш дзвінок, можливо, врятує їй життя!

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS