Новини
Суспільство

На Хмельниччині зникла 17-річна дівчина

На Дунаєвеччині зникла 17-річна дівчина. До поліції звернулась її мати, жителька села Шатава, адже донька не була вдома і не виходила на зв’язок уже протягом трьох днів. Про це повідомляють місцеві правоохоронці на своїй сторінці у Фейсбуці.

Жінка також повідомила, що вона відразу до поліції не зверталася із повідомленням про зникнення доньки, оскільки раніше вже втрачала з нею зв’язок на кілька днів через те, що вона ішла з дому зі своїм хлопцем.

“Відразу в Дунаєвецькому відділі поліції були сформовані поліцейські групи, які об’їхали всі можливі місця перебування дівчини та протягом години встановили її місце перебування”, – розповіли у поліції.

Як виявилось, дівчина разом зі своїм 18-річним кавалером пішки дорогою прямували на Чернівці, їх зафіксували камери відеоспостереження, розташовані біля автодороги. Поліцейські зустріли мандрівників в селі Чернівецької області. 

Правоохоронці доправили дівчину додому та повернули батькам. Однак, наступного дня вона знову втекла з дому зі своїм приятелем. Цього разу поліцейські розшукали її у Кам’янці-Подільському.

Правоохоронці провели профілактичну бесіду з дівчиною, аби вона в подальшому так чинила, а батькам наголосили, щоб вони приділяли більше уваги вихованню своєї доньки. Крім того, на обох батьків поліцейські склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS