Новини
Події

На Кам’янеччині загорілась будівля школи (ВІДЕО)

На Кам’янеччині у селі Підпилип’я надзвичайники врятували від знищення вогнем будівлю недіючої школи. Про це повідомляє прес-служба обласних рятувальників.

Приміщення загорілось 1 липня близько 23:58. Негайно до місця виклику було направлено чергові караули вогнеборців 2 Державного пожежно-рятувального загону м. Кам’янець-Подільський, смт Чемерівці, а також місцеву пожежну команду с. Привороття.

“На момент прибуття рятувальників площа пожежі сягала 300 кв.м. Гасіння ускладнювалося великою горючою навантагою та сильним задимленням”, – розповіли надзвичайники.

Через те, що будівля була із дерев’яним перекриттям, існувала загроза швидкого поширення вогню приміщеннями. Проте пожежу вдалося ліквідувати в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття підрозділів, врятувавши від знищення вогнем будівлю недіючої школи, загальна площа якої близько 2000 кв.м.   

До гасіння пожежі залучалось 12 рятувальників на 5-ти одиницях пожежно-рятувальної техніки. Травмованих та загиблих внаслідок пожежі не було. Причина загоряння встановлюється.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS