Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому запустили додатковий нічний тролейбус

Додатковий нічний тролейбус курсуватиме Хмельницьким. Він з’єднає Озерну і Катіон. На маршрут його випускають на прохання підприємців, які працюють на Львівському шосе, йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

“Останнім часом багато отримували звернень від підприємців хмельницьких ринків на Львівському шосе про неможливість доїхати вранці на ринок. Це підприємці, які користуються громадським транспортом. Тому оперативно реагуємо, і з 4 липня поки що в тестовому режимі запускаємо маршрут на ринок”, – розповів міський голова Олександр Симчишин.

Перший тролейбус виїжджатиме з кінцевої в Озерній о 4 ранку. Рухатиметься вулицями Панаса Мирного, проспектом Миру, Зарічанською, Кам’янецькою та Львівським шосе. Повторний рейс за цим же маршрутом виїжджатиме о 4.45. 

“Вартість буде як звичайного маршруту – 10 гривень. Сподіваємось, це буде економічно вигідно. Якщо люди користуватимуться, він працюватиме”, – розповів директор ХКП “Електротранс” Віктор Паламарчук.

За його словами, нічні тролейбуси нині безперервно курсують до мікрорайонів Озерна, Ракове та Гречани. Вони працюють з пізнього вечора до 5.30 ранку. Найбільш популярний маршрут Катіон-Ракове, бо пролягає повз залізничний вокзал. Бувають ночі, коли виручка на маршруті складає понад тисячу гривень.

Крім того, запрацює і новий кільцевий автобус, який курсуватиме Південно-Західним мікрорайоном. Автобус виїжджатиме від Катіону і збиратиме підприємців, які живуть у Південно-Західному мікрорайоні.

Детальніше – у сюжеті:

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS