Новини
Інфраструктура

Ремонт доріг на Чемеровеччині: де вже відчутні зміни

Цьогоріч у Чемеровецькому районі розпочали поточно-середній ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Із запланованих 10 об’єктів – 6 ділянок асфальтобетон та 4 ділянки білощебеневого покриття. Про це йдеться на сторінці РДА у Фейсбуці.

“Перевізники відчули зміни на автомобільній дорозі О231807 Гусятин-Антонівка, двома ділянками в сс. Ямпільчик та Вишнівчик відновлено асфальтобетоне покриття. Також на автомобільній дорозі С231804 Кочубіїв-Жердя проведено ремонт 450 м. асфальтобетонного покриття”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, упродовж 2 останніх років Чемеровецька райдержадміністрація подає перелік об’єктів ремонту на автомобільних дорогах загального користування, на які передбачена субвенція з Державного бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг. Визначення об’єктів ремонту проводиться за маршрутним принципом, першочергово до навчальних, профілактично-лікувальних закладів та інших соціально важливих установ. Цей перелік напрацьовується і погоджується спільно з районною радою та усіма ОТГ району. У 2018 році в нашому районі проведено поточно-середній ремонт автодороги Бережанка – Пукляки двома ділянками загальною протяжністю 3 кілометри, Гусятин – Антонівка протяжністю 1,4 км. на загальну суму 14 мільйонів 400 тисяч гривень. 

Також філія «Чемеровецький райавтодор» провела роботи з відновлення покриття по місцевих дорогах Збриж – Нігин , орієнтовно близько 400 тонн щебеню Чемерівці – Криків близько 600 тонн щебеню.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS