Новини
Події

Хмельницькі правоохоронці відсвяткували четверту річницю створення Нацполіції

З нагоди свята на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка облаштували поліцейське міні-містечко, де кожен відвідувач міг ознайомитися з роботою різних підрозділів та приміряти на себе роль правоохоронця. Свою роботу тут демонстрували спецпризначенці, вибухотехніки, кінологи, патрульні та представники інших поліцейських підрозділів. Містяни мали змогу ознайомитися із найсучаснішою технікою, автомобілями та спецзасобами, які використовують у своїй роботі правоохоронці.

У найбільшому захваті від усього, що відбувалося на локації, були діти, адже вони мали змогу посидіти у суперсучасних поліцейських автівках, приміряти шоломи і бронежилети — такі ж, як у їхніх улюблених кіногероїв, пограти у детектива або ж просто погладити чотирилапих, які служать у поліції. Також для хлопчиків та дівчаток поліцейські організували чимало веселих конкурсів, за перемогу в яких вони отримували смачне морозиво і солодку водичку.

Дорослі теж мали, де розважитись: змагалися із найсильнішим патрульним Сергієм Піменовим у армреслінгу, випробовували так звані «п’яні» окуляри та навчалися прийомам самозахисту.

— Цього року ми вирішили розділити професійне свято з людьми, — зазначив начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Хмельницькій області Сергій Цимбалюк, — адже ми працюємо заради їхнього спокою і безпеки.

Музичний супровід свята забезпечив поліцейський біг-бенд. Музиканти впродовж двох годин виконували як українські, так і світові хіти, спонукаючи хмельничан не тільки підспівувати, а й підтанцьовувати.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS