Новини
Події

Хмельницькі патрульні зупинили водія “під кайфом” і з наркотиками

У Хмельницькому патрульні зупинили водія із ознаками сп’яніння та виявили у нього речовини, схожі на наркотичні. Про це повідомляє прес-служба патрульних на сторінці у Фейсбуці.

Як зазначається, учора, близько 14-ї години, на вулиці Курчатова, патрульні зупинили автомобіль VAZ, водій якого порушив Правил дорожнього руху. Під час спілкування з кермувальником поліцейські помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. У чоловіка тремтіли пальці рук, обличчя було неприродньо бліде, а поведінка  не відповідала обстановці.

Інспектори запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, на що чоловік відмовився. Патрульні склали на кермувальника адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 (відмова від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Враховуючи поведінку чоловіка, яка зовсім не відповідала обстановці, поліціянти вирішили провести громадянину поверхневу перевірку, в ході якої у 30-річного жителя Хмельницького району, виявили поліетиленовий пакет із речовиною, що схожа на наркотичну.

Поліцейські на місце події одразу викликали слідчо-оперативну для встановлення усіх обставин по справі та подальшої правової кваліфікації ймовірного правопорушення.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS