Новини
Політика

Чотири кандидати в нардепи по 189 округу зняли свої кандидатури на підтримку Лозового

Чотири кандидати в народні депутати  по 189 округу заявили про зняття своїх кандидатур під час виборчих перегонів на підтримку Вадима Лозового.

Таке рішення озвучили Артарі-Колумб Борис Юрійович, Роженко Сергій Анатолійович, Солодкий Олександр Станіславович та Урсакій Сергій Валерійович. 

Під час масових заходів у Білогір’ї Сергій Урсакій наголосив: «Україні потрібні нові політики, які своїм конкретними справами доводять, що у них на першому місці інтереси людей. Впевнений, що зараз немає сенсу розпорошувати зусилля, необхідно підтримати лідера на окрузі та допомогти йому втілити в життя законодавчі ініціативи та конкретні справи». 

Борис Артарі-Колумб пояснив своє рішення тим, що підтримує риторику Вадима Лозового про необхідність об’єднання різних політичних сил задля допомоги новообраній команді Президента в реалізації нового політичного курсу. 

«Вадим Лозовий добре відомий на Хмельниччині як депутат обласної ради, очільник області. Він досвідчена та ефективна людина. Разом з тим він вперше  балотується до Верховної Ради, і є представником нової формації політиків, які сьогодні так потрібні державі», – заявив він.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS