Новини
Суспільство

Хмельничанка перемогла в акції ПриватБанку з TransferGo

Зв’язок на відстані – добре, а матеріальна підтримка – ще краще! Про це добре знає хмельничанка Наталія Присяжнюк. Адже вона стала переможницею в однойменній акції від ПриватБанку.

Безкоштовний грошовий переказ в Україну, який Наталя здійснила через TransferGo та ПриватБанк, виявився виграшним. За перемогу в акції “Зв’язок на відстані – добре, а матеріальна підтримка – ще краще!” у подарунок від Mastercard хмельничанка отримала рюкзак.

Загалом переможцями в акції стали 23 клієнти ПриватБанку, двоє з них отримали головний приз – Apple Watch. 

Нагадаємо, TransferGo та ПриватБанк в лютому 2019 року запустили грошові перекази в Україну з 35 країн світу. Пільгові умови переказів діяли для нових клієнтів сервісу TransferGo до кінця травня. Клієнти банку, які у цей період здійснювали грошові перекази в Україну за допомогою промокоду PRIVATFREE, могли стати учасниками розіграшу.

TransferGo – глобальний онлайн-сервіс, що забезпечує швидкі та безпечні міжнародні грошові перекази в режимі реального часу. Переказ в Україну від TransferGo зараховується на картку ПриватБанку, комісія за зарахування коштів відсутня. Переказ можливо відправити не виходячи з дому – на сайті чи в мобільному додатку TransferGo.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS