Новини
Політика

Кандидат Вячеслав Неволько відвідав Хмельницьку дитячу лікарню

Єдиний демократичний кандидат по 187 округу Вячеслав Неволько без попередження проінспектував медичний заклад, в якому вже протягом 70 років лікують дітей як з міста Хмельницького, так і області.  Саме цей заклад перший отримав всеукраїнське звання “Лікарня, дружня до дитини”. 

Вислухавши проблеми, кандидат обіцяв вирішити їх. Також запросив медперсонал на публічні дебати, які відбудуться 14 липня о 12 годині на стадіоні “Поділля”, щоби почути різні позиції.

Вячеслав Неволько – нове обличчя не тільки для працівників цього медзакладу, а й хмельничан загалом. Він відкритий до спілкування, тому приділяє увагу всім галузям. Спілкується з людьми, розпитує про проблеми, та розповідає, як працюватиме на благо хмельничан на загальнодержавному рівні – у стінах Парламенту.

У палаті педіатричного відділення для недоношених дітей Вячеслава Неволька зустрічають маленькі знайди. Ці недоношені дітки залишились без батьківської любові. Один з них – Валентинчик. Так його назвали працівники соціальної служби. Цей малий потрапив до відділення з Красилівської ЦРЛ. Там у “вікні життя” його залишила мама. Цими днями матір’ю для нього став увесь персонал відділення. Медики кажуть, ліки в них є, але потрібні ще засоби догляду, одяг, специфічне харчування.

Вячеслав Неволько про проблеми працівників медзакладів знає не лише зі спілкування: його дружина теж медик. Саме тому питання медичної галузі постійно обговорюється у сім’ї. Знає кандидат у народні депутати і про низькі заробітні плати, і готовий виправити ситуацію відповідними законопроектами. Наполягатиме, щоби медпрацівники і вчителі отримали категорію “державні службовці”, бо ж вижити за 3,5 тис. грн зарплатні і гарувати на 2-4 роботах – неприпустимо. Медики і лікують, і психологічно реанімують. А між тим створюють комфортні умови перебування пацієнтам. Бо ж кожен із нас знає реальну частину життя у лікарні. 

Такою є медична галузь у всіх регіонах країни, на жаль. Тож змінювати підхід треба системно, докорінно і лише на законодавчому рівні. І саме представник народу України в Парламенті може це зробити.

“Я гарантую, що завівши інвестора, він підпише юридично угоду, де передбачено додаткові вклади в галузі. Це європейська практика. Якщо треба на медицину чи інфраструктуру – це буде зроблено. Я готовий це лобіювати на загальнодержавному рівні, паралельно із законотворчою роботою. Тому що це системна робота. Не може бути щось для однієї території, а для іншої – ні. Все має бути системно”, – переконаний кандидат у народні депутати Вячеслав Неволько.


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS