Новини
Кримінал

У Кам’янці-Подільському оперативно розшукали зловмисника, який «замінував» залізничний вокзал

42-річного «жартівника» затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За завідомо неправдиве повідомлення про замінування йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Вчора, 12 липня, о 20.20 годині до Кам’янець- Подільського відділу поліції надійшло повідомлення про замінування приміщення місцевого залізничного вокзалу. На місце події одразу виїхали працівники поліції, рятувальники, медики, вибухотехніки, нацгвардійці, представники місцевої влади.

Правоохоронці одразу ж евакуювали людей та перекрили рух по прилеглій Привокзальній вулиці. Вибухотехніки та кінологи оглянули приміщення та прилеглу територію, проте жодних підозрілих чи небезпечних предметів не виявили. Загалом роботу вокзалу було призупинено з 20.15 по 23.00 годину.

Паралельно працівники кримінальної поліції та слідчі вже працювали над пошуком зловмисника і завдяки вжитим заходам його встановили протягом кількох годин. Псевдомінером виявився 42-річний місцевий житель. На момент затримання він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік пояснив, що напередодні посварився із співмешканкою, вживав спиртне та таким чином вирішив «пожартувати».

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS