Новини
ДТП

Пасажирський автобус з Шепетівки потрапив у смертельну ДТП

У ДТП за участі рейсового автобуса Neoplan сполученням “Залізний Порт-Шепетівка” загинули батько з двома дітьми. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Аварія сталась 17 липня близько 00:30 на 46 км автодороги Н-24 «Миколаїв- Благовіщенськ» поблизу с. Лукашівка Первомайського району Миколаївської області Зіткнулись автобус, за кермом якого перебував 51-річний чоловік, й автомобіль Citroen Berlingo, під керуванням 35-річного водія. В автобусі знаходилось 30 пасажирів та двоє водіїв.

“Внаслідок пригоди водій Citroen, його 12-річний син та семирічна донька від отриманих тілесних ушкоджень загинули, жінка-пасажир цього ж транспортного засобу була доставлена до Первомайської лікарні, наразі  у тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували тіло чоловіка, якого затисло понівеченими елементами транспортного засобу. Водії та пасажири автобусу в ДТП не постраждали.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, тривають слідчі заходи.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS