Новини
Культура

Понад шість тисяч шанувальників зібрала Ірина Федишин на концерті у Красилові

Чудовий настрій, масу позитивних емоцій та незабутні враження подарувала жителям Красилова та гостям міста неперевершена зірка української естради Ірина Федишин. Її концерти на підтримку партії «Українська стратегія Гройсмана» відбулися у Волочиську, Славуті, Старокостянтинові, Шепетівці, а четвергового вечора 18 липня Ірина співатиме у Кам’янці-Подільському.

Співачка ділилася зі своїми шанувальниками найкращими піснями. Їх у репертуарі – чимало, і всі без виключення – українські.

– Я приїхала підтримати команду Володимира Гройсмана, бо його партія мені дуже подобається, – почала свій виступ Ірина Федишин. – Протягом останніх років для нашої країни зроблено чимало. Особливо для української мови, пісні, кіно… Це підтримка не лише моєї творчості, ви самі бачите, скільки з’явилося гарних українських пісень, виконавців… Тому я сподіваюся, що «Українська стратегія Гройсмана» отримає необхідний вотум довіри на парламентських виборах. Дуже хочеться, щоб всі ці гарні зміни затвердилися і розвивалися у майбутньому.

– Любімо своє, рідне, бо воно – найкраще! – закликала співачка та разом з тисячами своїх шанувальників гучно аплодувала команді Гройсмана за потужні зміни в державі.

І, врешті, полилися пісні. Сотні людей охоче підспівували знайому, рідну пісню: «Це моя земля, це моя країна. Тут моя сім’я, тут моя родина…»

У репертуарі співачки – композиції про рідний край, батьківщину, родину, які давно полюбилися подолянам. Знайомі романтичні «Білі троянди» надихали на нові прекрасні почуття. Запальна ламбада змусила злетіти вгору тисячі рук, а щирі українські народні пісні не підспівували хіба що немовлята.

Проте найбільше та найгучніше, як зазвичай, підтримували патріотичні пісні. Адже у кожного болить душа за мирну долю України, за її успішне майбуття. Про це зізнавалися під час концерту пересічні мешканці.

– Сьогодні будують дуже якісні дороги між обласними центрами, тому неодмінно підтримаю партію Володимира Гройсмана, – запевнив красилівчанин Володимир Білоконь. – Крім того, будують дитячі садочки, до яких завжди були великі черги, збільшують зарплати, важливі для людей соціальні виплати, допомогу при народженні. Відкрили реєстри, де кожен українець може отримати доступ до необхідної інформації. Тож ми рухаємося до Європи.

А ось позиція Альони Ротар з Красилова:

– Чому я буду підтримувати партію Гройсмана? Бо реформи, які впроваджує його уряд, відобразилися і на моїй сім’ї. Моя мама – вчителька. Вона стала отримувати набагато більшу зарплату. Завдяки іншій реформі – децентралізації – наше місто Красилів розцвіло. З’явилися кошти на багато важливих програм, впровадження інновацій, для розвитку громади. Тому вірю, що команда на чолі з Володимиром Гройсманом – ефективна, і може зробити дуже багато для нашого краю і України загалом.

До пізнього вечора тисячі людей співали разом з Іриною Федишин знайомих пісень та насолоджувалися неперевершеною атмосферою свята.

Олег Вишенський.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS