Новини
Події

Викрадення дитини на Хмельниччині: що кажуть у поліції

Поліцейські спростовують інформацію щодо спроби викрадення дитини на Хмельниччині. Нагадаємо, на Кам’янеччині у селі Цвіклівці Перші двоє невідомих намагались викрасти дівчинку, яка гралась зі своїм братиком на вулиці. У поліції району кажуть, що інформація не підтвердилась. Відповідне відео поліцейські опублікували на сторінці у Фейсбуці.

“Ми з’ясували, що це було в суботу ввечері. Діти грались, перебігали дорогу. Одна з машин зупинилась, щоб запитати, куди спуститись до Дністра. Дитину запропонували підвезти, оскільки вона йшла до своєї корови. Діти це побачили, почали кричати. Автомобіль зупинився через 100 метрів і дівчинку випустили, оскільки там була її худоба”, – розповіли у поліції.

Як додають правоохоронці, автомобіль розвернувся, бо з’їзду до Дністра там не було, а побачивши схвильовану бабусю дитини, водій зупинився і пояснив ситуацію. В авто були чоловік і дружина, ніяких протиправних дій вони не здійснювали. Дитина не була злякана. Жодних інших випадків викрадення дитини в районі не було. Повідомлення на сторінці ОТГ з’явилось через чутки серед селян.

СПРОСТУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ВИКРАДЕННЯ ДИТИНИ

СПРОСТУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ВИКРАДЕННЯ ДИТИНИ У КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

Опубліковано Кам’янець-Подільський відділ поліції Середа, 17 липня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS