Новини
Політика

“Свобода бути українцем – індикатор вибору 21 липня”, – Володимир Ар’єв

Партія “Європейська Солідарність” – це симбіоз досвіду у поєднанні з молодою кров’ю, що дозволить досягти успіху на шляху до збереження державності і дотримання європейського курсу. У цьому переконаний народний депутат України, голос України в ПАРЄ, дипломат, журналіст, автор проекту «Закрита зона» Володимир Ар’єв.

“Молодість – це добре, це як атомна енергія, але досвід – це регулятор атомної енергії. Тому досвід у поєднанні з молодою кров’ю у партії “Європейська Солідарність – це симбіоз, який дозволяє досягти успіху. У нас молоді люди – це ті, хто вже у своїй сфері досягли успіх, і прийшли в політику працювати”, – каже Володимир Ар’єв.

На його думку, тільки спільно українські політичні сили зможуть зробити все можливе, аби унеможливити реванш або капітуляцію. Зараз немає такого, що хтось виграє, питання стоїть, чи програє Україна.

“Москва вимагає від нас визнання громадянської війни, щоби ми йшли на прямі переговори з терористичними “республіками”. Москва вимагає забути про Крим. Якщо влада це робитиме, це викличе величезний спротив в усіх формах з боку тих, хто захищав останніми роками Україну зі зброєю в руках. Я б дуже не радив Зеленському гратися в такі ігри, це призведе до печальних наслідків”, – додає  Ар’єв.

Він додає, що треба нарешті навчитись політичної культури: думати при виборі не тільки серцем чи очима, а дивитися на комплекс факторів.

“Що це за людина, хто за нею стоїть, чи немає в неї небезпечних для України зв’язків. Щодо політичних партій, треба розуміти, аналізувати, хто може пройти, і чинити опір, якщо людина поділяє принципи свободи, незалежності, європейської інтеграції, захисту від реваншу, треба голосувати відповідально, а не віддавати голос у порожнечу. Це питання відповідальності за країну. Це має бути аналіз багатьох факторів, а не емоційний викид”, – говорить Володимир Ар’єв.

На його переконання, свобода бути українцем – ось який індикатор вибору 21 липня.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS