Новини
Політика

Встановити “червоні лінії”: для чого йдуть в парламент кандидати від партії “Європейська Солідарність”

Відома борчиня Майдану, народна депутатка України, журналістка та громадська діячка Тетяна Чорновол розповіла про свої акценти в захисті українських цінностей в команді партії “Європейська Солідарність”.

“Чому я вибрала Європейську Солідарність? Бо ці люди, які її підтримують, у своїй більшості говорять про те, що незалежність України, питання національної безпеки, захист від Росії і курс на Європу – завдання №1”, – каже депутатка Тетяна Чорновол. 

Вона переконана, що зараз ми вже маємо політичний реванш, тому останній майдан – це боротьба за парламентську більшість.

“На жаль, ми маємо вже політичний реванш. У чому б не звинувачували мою команду, Петра Порошенка, але при нас хоча б деякі особистості не дозволяли собі приїхати в Україну. Тепер суди відміняють закони. Перекладати це на попередників – дивно, бо це зараз. Якщо будемо мати триєдину владу: Зеленський – і президент, і депутати, і уряд, все буде сконцентровано в руках якоїсь зеленої біомаси, бо конкретних прізвищ ми досі не знаємо. За таких умов важлива присутність Європейської Солідарності у парламенті, щоб ця маса не приліпилася до Медведчука-Бойка. Якось їх треба буде скеровувати в сторону Європи”, – додає Тетяна Чорновол.

Як вона говорить, мир через капітуляцію ні до чого не призведе. Ми це вже проходили під Іловайськом, де обстріляли колону після мирних домовленостей . Закінчення війни таким чином неможливо і український народ  може заплатити всім. 

“Це саме те, задля чого Європейська Солідарність йде в парламент: ті червоні лінії, за які ми будемо намагатися, щоби не перейшов Зеленський”, – резюмує Тетяна Чорновол.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS