Новини
Політика

Звернення кандидата у народні депутати Вячеслава Неволько до виборців

Дорогі хмельничани! Ми знову стоїмо перед доленосним вибором – кого обрати на наступні 5 років представляти інтереси людей у парламенті. Від нашого вибору залежить доля України, а отже – кожного із нас.

Тож звертаюся до вас, шановні виборці:

1. У неділю 21 липня прийдіть на свої дільниці і проголосуйте. Виконайте свій громадянський обов’язок перед країною. Не дайте скористатися своїм голосом. Оберіть собі та своїм дітям гідне майбутнє!

2. Подумайте і уважно проаналізуйте все, що ви знаєте про кожного кандидата. Запитайте себе, чи готові ви довіритись людині, яка маючи знання, використовує їх для захисту шахраїв, яка не має жодних принципів, коли йдеться про власне збагачення, яка маючи величезні статки, ще не гребує отримувати пенсію від держави у той час, коли в країні мільйони людей потребують соціального захисту, яка бреше, дивлячись у вічі, про свою волонтерську діяльність, яка намагається пролізти у владу завдяки родинним зв’язкам, яка ховається за рейтингом президентської політичної сили і повірте, цей список можна продовжувати ще довго!

3. Запитайте себе, чи готові ви довірити своє майбутнє людині, яка має проблеми із законом, яка навіть не має освіти, аби розібратися і зрозуміти ключові виклики, що сьогодні стоять перед країною, яка виїжджає на рейтингу міського голови і спекулює на вішій довірі, яка не зробила жодного кроку для покращення життя у місті, а тільки прикривається чужими здобутками, яка розпочала свій політичний шлях із брехні та використання адмінресурсу. Чи гідна така людина вашої довіри?

4. Якщо ви хочете побачити країну і своє рідне місто успішними, стати учасниками розбудови своєї батьківщини, коли у Хмельницький прийдуть інвестиції і всі сфери життя отримають нові перспективи і розвиток – тоді думайте, за кого віддати свій голос!

Не дайте себе ошукати! Не дозвольте собою маніпулювати! Обирайте не серед тих, хто бреше, а тих, хто здатен рішуче діяти, знає як зробити наше життя успішним, комфортним. Хто відповідає за свої слова і має гідність і честь, прості людські принципи і повагу до людей!

Щиро ваш, Вячеслав Неволько!


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS